do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više
Under Armour HG ARMOUR 2.0 LEGGING su muške helanke za trening koje kvalitetom izrade pružaju odlične performanse tokom vježbanja.
HeatGear® materijal sa kompresionim svojstvima prijanja uz tijelo omogućavajući potpunu slobodu pokreta tokom izvođenja različitih vježbi.
Rastegljivi mrežasti paneli pružaju stratešku ventilaciju, dok materijal upija višak znoja i veoma se brzo suši.
Posebna tehnologija protiv rasta mikroba sprečava stvaranje neprijatnih mirisa i omogućava da budete bezbrižni i fokusirani na svoj trening.
Široki rastegljivi pojas pojačava udobnost i pokrivenost, a na njemu je krupnim slovima ispisan naziv brenda i logo.
Ove muške helanke za trening odličan su saveznik u postizanju vrhunskih rezultata, a možete ih nositi same ili ispod šortsa.
Specifikacija:
Karakteristika | Vrijednost |
---|---|
Sastav | COMP1: 79% Polyester,21% Elastane |
Kategorija | Helanke |
Pol | Za muškarce |
Namjena | Trening |
Brend | Under Armour |
Uzrast | Za odrasle |
kategorije | Apparel |
Obavezni kolačići čine stranicu upotrebljivom omogućavajući osnovne funkcije kao što su navigacija stranicom i pristup zaštićenim područjima. Sport Vision koristi kolačiće koji su nužni za ispravno funkcionisanje naše web stranice kako bismo omogućili pojedine tehničke funkcije i tako Vam osigurali pozitivno korisničko iskustvo.
Statistički kolačići anonimnim prikupljanjem i slanjem podataka pomažu vlasnicima stranice da shvate na koji način posjetioci komuniciraju sa stranicom. Radi se o kolačićima koji Sport Visionu omogućuju web analitiku, tj. analizu upotrebe naših stranica i mjerenje posjećenosti, koju Sport Vision provodi kako bi poboljšao kvalitet i sadržaj ponuđenih usluga.
Marketinški kolačići koriste se za praćenje posjetilaca kroz web-stranice. Koriste se kako bi se korisnicima prikazivali relevantni oglasi i potakli ga na interakciju, što je bitno za izdavače i oglašivače trećih strana. Sport Vision koristi Google Analytics kolačiće ads/ga-audiences i collect, te Facebook kolačiće fr i tr.